سردار سید جواد هاشمیمدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان قم امروز(4شهریور) در گفتگو با خبرنگاران گفت: شهدا همه اسوه و الگوی جامعه اسلامی برای همه اقشار ملت هستند، ملتی آزاده که برای حفظ اسلام ، عزت و استقلال خویش خونهای زیادی را تقدیم کرد و نسلها باید پاسدار این خونهای پاک شهدا باشد.
وی تاکید کرد: حفظ دستاورد شهدا با حرکت در مسیر شهدا میسر می شود، امروز استکبار بیش از گذشته با همه توان در عرصه حاضر شده است، دشمن وقتی از جنگ تحمیلی نا امید شد، تلاش کرد تا در جبهه های دیگر علیه نظام اسلامی بپا خیزد و امروز جبهه ما جبهه اقتصادی است و با همان روحیه ولایت مداری و حفظ اتحاد این برهه را نیز به سلامت پشت سر می گذاریم.
وی با اشاره به تقدیم 6هزار شهید، 11هزار جانباز و 598 آزاده در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بیان داشت: در راه دفاع از حرم و حریم اهل بیت (ع) از استان قم حدود 425 شهید تقدیم شده است .
سردا رهاشمی عنوان کرد: 72 گلزار شهید نماد ایثار و مقاومت و ایستادگی و افتخار آفرینی ملتی آزاده است. امروز برای حفظ یاد و نام شهدا و انتقال پیام شهدا به نسلهای امروز و حتی به زائران دیگر کشورها که در استان قم حضور دارند وصایا شهدا در 493 بنر به همراه تصاویر شهدا در سطح شهر نصب و در 102 بنر این وصایا به زبانهای انگلیسی، عربی، اردو و فارسی ترجمه شده است.
واگذاری ۴۰۵ واحد مسکونی به خانواده های ایثارگران
مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان قم گفت: پروژه ۴۰۵ واحدی ایثارگران در سال اقتصاد مقاومتی با کمترین هزینه و در قالبی استاندارد تحویل خانواده ها شد.